astra

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις από 1εως7- 10 – 2012

Από την αστρολόγο Ελένη Ελπίδη

Καλό μήνα!!!! Η εβδομάδα συνεχίζει μέσα στο δύσκολο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Μέσα σε εντάσεις , σκάνδαλα, αγανάκτηση και φόβο. Είναι περίοδος ανατροπών , μην ξεχνάτε όμως ποτέ ότι είμαστε λαός ανθεκτικός και με αρχές.

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις και συνεργασίες θα σταματήσουν να βρίσκονται σε εκρηκτική κατάσταση. Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε σοβαρότερα τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Έρωτας και δημιουργία είναι το στοιχείο της εβδομάδας .Καλές οικογενειακές στιγμές. Θα αναγκαστείτε να επανεξετάσετε σχέσεις – συνεργασίες και να διώξετε ότι δεν σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε τα επαγγελματικά σας. Προσοχή στην υγεία σας για να απολαύσετε τις νέες γνωριμίες, την καλή κοινωνική ζωή και τις όμορφες κοινωνικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθηματικά ,κοινωνικά στο μικροσκόπιο του ΚΡΟΝΟΥ. Σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά για εσάς.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνονται οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια. Παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξετε . Η εβδομάδα είναι πολύ ερωτική για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή αρχή η εβδομάδα αυτή για μια περίοδο σημαντικής εύνοιας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Έρχονται και χρήματα. Χαμογελάστε.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε ήδη καταλάβει ότι τα πάντα βελτιώνονται ,δεν χρειάζονται νεύρα λοιπόν. Αν βάλετε και σε τάξη τα οικονομικά. Όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το συναίσθημα και το μυαλό σε πλήρη λειτουργία. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει. Πετάξτε τα άχρηστα από την ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ανεργία τέλος για εσάς. Επαγγελματικές ευκαιρίες αφανίζονται. Θα επανεξετάζετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Αλλάζετε. Δεν χρειάζονται νεύρα λοιπόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Μην δίνετε σημασία σε ανθρώπους που δεν σας βλέπουν όπως θέλετε. Εσείς ασχοληθείτε με μόρφωση και καριέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλοι πολλοί γύρω σας. Μια νέα γνωριμία ίσως αλλάξει την ζωή σας. Προσοχή μην κάνετε σπατάλες.

ΙΧΘΕΙΣ: Αν έχετε αποφασίσει για μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σας, είναι ο καιρός να το κάνετε. Τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά για εσάς.