astra

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17-23 Σεπτεμβρίου 2012

Από την Αστρολόγο Ελένη Ελπίδη

ΚΡΙΟΣ: Στον απόηχο του τριγώνου (Ουρανού τρίγωνο Αφροδίτη) Έχετε μια συνταρακτική αισθηματική ζωή. Γοητευτικές φιλίες, πλούσια κοινωνική ζωή. Ενώ παράλληλα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας έχετε ριζικές αλλαγές εδώ και καιρό. Προσοχή στις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Άρης από τον Σκορπιό σας προικίζει με θάρρος. Υπομονή και φιλοδοξία. Προσοχή στα ατυχήματα. Η συναισθηματική απομόνωση δίνει την θέση της σε ευχάριστη κοινωνική ζωή. Εύνοια στα οικονομικά, επαγγελματικά προβλήματα λύνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όλα πολύ ωραία. Εξυπνάδα ,αίσθηση χιούμορ. Πνευματική περιέργεια. Κέρδος από εμπόριο και συναλλαγές. Προσοχή στην σπατάλη ενέργειας από υπερβολές και παρορμήσεις, καθώς και σε νομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αστάθεια στις σκέψεις και τις συμφωνίες. Φοβίες και στενότητα αντίληψης δεν βοηθούν. Μια είδηση θα αναπτερώσει τι ηθικό σας.

ΛΕΩΝ: Αγάπη και αποκλειστικότητα χωρίς ενδοιασμούς. Κομψότητα. Άτομα που σας βοηθούν. Απρόβλεπτα οικονομικά. Τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευχάριστες επισκέψεις, πολύ καλές ειδήσεις. Υπέροχες συζητήσεις. Το ιδιαίτερο χιούμορ σας θα λάμψει. Κέρδη από τρίτους εκεί που δεν το περιμένατε. Σταματήστε να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Σε λίγο καιρό θα σας αφήσει ο μεγάλος δάσκαλος ο Κρόνος. Σας χάρισε επιβραβεύσεις και δυσκολίες σύμφωνα πάντα με τις πράξεις σας. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε γίνει πιο σοφοί. Αυτή η εβδομάδα έχει λιγότερα βάρος και καλύτερη κοινωνική ζωή. Είστε μπροστά στην πραγματοποιήσει ενός ονείρου σας με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παθιασμένοι έρωτες από τον Άρη για εσάς. Δημιουργική ικανότητα. Γεμάτη η εβδομάδα από δύναμη και αντοχή. Προσοχή στα οικονομικά όχι σπατάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα όνειρα μπορεί να μείνουν όνειρα. Απογοητεύσεις σε προσδοκίες γιατί πολύ απλά κάνατε λάθος εκτίμηση. Ένα ταξίδι θα βοηθούσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Ικανότητα για νέα ξεκινήματα. Ίσως τολμήσετε μια αλλαγή, αν όμως δεν ξεκόψετε από το παρελθόν θα κάνετε λάθη. Έντονα οικογενειακά προβλήματα. Προσοχή σε περιουσιακά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απρόβλεπτες ερωτικές καταστάσεις σας ικανοποιούν αλλά και σας προβληματίζουν. Ο σύντροφος μπορεί να φύγει ξαφνικά. Ευνοείται η συμμετοχή σε ομάδες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευαισθησία ανθρωπισμός εξέλιξη. Βελτιωμένα οικονομικά αναπάντεχα. Θα απαιτούν όμως αλλαγές. Ευνοούνται οι αγορές ακινήτων.