P1050282

Με αφορμή την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου σχετικά με το καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος.

«Κε Δήμαρχε και σημερινή Δημοτική Αρχή για το καρναβάλι 2014 που διοργανώσατε , δαπανήσατε κοντά 74.000€ τρεις μήνες πριν τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2014 (σε περίοδο που ο τόπος και η χώρα διαπερνούσε μια βαθιά οικονομική – ανθρωπιστική κρίση) πολύ υποδεέστερο από το καρναβάλι του Δήμου Λουτρακίου , το οποίο στοίχησε μόλις 26.000€ και του Δήμου Ξάνθης 48.000€ , εμπλουτισμένα σαφώς με πολύ περισσότερες καρναβαλικές εκδηλώσεις και δράσεις , με βροντερή συμμετοχή των πολιτών και των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον επισκεπτών ακόμη και το ενδιαφέρον τηλεοπτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας…!!!
Φέτος θα δαπανήσετε μόνο 14.000€ για να διοργανώσετε ένα ακόμη περισσότερο φτωχότερο Καρναβάλι … που δεν αρμόζει στην Πόλη της Κορίνθου και πρωτεύουσα Νομού αλλά και στους Συνδημότες μας …. ευελπιστώντας πάντοτε σε χορηγίες των τοπικών επιχειρήσεων – επαγγελματιών και στην συμμετοχή των τοπικών συλλόγων ….
Διερωτόμαστε γιατί άραγε???
Σας έπιασε ξαφνικά το αίσθημα της οικονομίας ή μήπως δεν υπάρχει λόγος για έξοδα εφόσον δεν έχουμε εκλογές?
Είναι δυνατόν ένα τόσο απαρατήρητο Καρναβάλι να αποτελέσει πόλο έλξης για την μεγάλη αγορά που λέγετε Λεκανοπέδιο ? Για ποια επισκεψιμότητα μιλάμε και τόνωση της τοπικής αγοράς – εμπορικού κέντρου της πόλεως …ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ?
Πώς είναι δυνατόν να ζητάτε την ΄στήριξη των επιχειρηματιών και των Πολιτιστικών Συλλόγων που προάγουν πολιτισμό τα ήθη , τα έθιμα & τις παραδόσεις του τόπου μας , όταν εσείς οι ίδιοι τους έχετε απομονώσει , τους έχετε εκδιώξει αρκετούς απ΄ αυτούς όπως τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σολομού ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σπαθοβουνίου , το θεατρικό ΙΡΙΔΑ και πολλούς άλλους ?
Τους έχετε κλείσει την πόρτα του Δημαρχείου , διότι δε σας είναι αρεστοί … επειδή δεν συμφωνούν με τις πολιτικές σας ή με τις προτιμήσεις σας ….
Ξεπεράστε επιτέλους τις μικρότητες που σας διέπουν και τα μικροπολιτικά κόμπλεξ απ τα οποία διακατέχεστε … ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ευελπιστούμε να μην απολαύσουμε το εμετικό θέαμα των προηγούμενων ετών με τις ημίγυμνες κυρίες που λικνίζονται ποικιλοτρόπως , προσβάλοντας τις παιδικές ηλικίες , τους γονείς και τους πολίτες … διότι μπορεί για εσάς τους λίγους να αποτελεί καλαισθησία για εμάς τους υπολοίπους τους πολλούς αποτελεί ακαλαισθησία …
ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ….???»
Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος
Δημοτικός Συμβ. Δήμου Κορινθίων

Related Posts