dhmarxeio-korinthou-650x250

Δελτίο τύπου
Ο κ. Νανόπουλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν χάνει την ευκαιρία να κατηγορήσει τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν τον ευνόησε. Οι Κορίνθιοι δεν πίστεψαν στις προεκλογικές εξαγγελίες του.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς την πρόσφατη δήλωσή του για τη μη στήριξή του από πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι είχαν και εξακολουθούν να έχουν στενή σχέση με το «ΣΥΣΤΗΜΑ» το οποίο σήμερα κυβερνά το Δήμο Κορινθίων.

Αντιπαρερχόμενοι τις προσβλητικές εκφράσεις του κ. Νανόπουλου θα του αναφέρουμε :
Το «Σύστημα» Διοίκησης του Δήμου Κορινθίων, κατά τον κ. Νανόπουλο, παραδίδει σχεδόν κάθε εβδομάδα το ένα μετά το άλλο έργο, σε όλα τα μήκη και πλάτη του Καλλικρατικού Δήμου, όπως:
-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Κλένιας με χλοοτάπητα
-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Κάτω Άσσου με νέο χλοοτάπητα
-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Αθικίων με νέο χλοοτάπητα
-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Αγίου Βασιλείου
-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Σπαθοβουνίου,
-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Γαλατακίου
-Το ποδοσφαιρικό γήπεδο Λεχαίου
-Το νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Εξαμιλίων
-Το νέο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Αγίου Γεωργίου Κορίνθου
-Τον ιστορικό διατηρητέο ναό Αγίου Γεωργίου Σοφικού, που ανακαινίστηκε
-Τις αναπλάσεις σε όλες τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες (Αγγελόκαστρο, Κόρφο, Σοφικό, Κλένια, Άγιο Ιωάννη, κ.α.)
-Τις πλατείες στο Γαλατάκι, την Αλμυρή, το Κατακάλι, το Αλαμάνο, το Κουταλά, τη Νεάπολη, την Καλλιθέα, την Αγία Άννα
-Τα υπαίθρια θέατρα με αναπλάσεις στον Άγιο Βασίλειο, το Στεφάνι
και πλήθος άλλων έργων αλλά και δράσεων κοινωνικής πολιτικής, πολιτισμού, αθλητισμού και περιβάλλοντος.

Με τον ίδιο ρυθμό αυτό το «Σύστημα» που κυβερνά το Δήμο Κορινθίων, κατά τον κ. Νανόπουλο, εργάζεται πυρετωδώς για την ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα των έργων ανάπλασης της πλατείας Περιβολάκια, της Δημοτικής Αγοράς και της ενοποίησης του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου από την Ιερατική Σχολή μέχρι τον Άγιο Νικόλαο. Ενώ ήδη έχουμε την ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα για τα αποχετευτικά δίκτυα της ενότητας Άσσου-Λεχαίου, του Σαρωνικού και της Μεσόγειας περιοχής του Δήμου μας (Αθίκια, Τενέα) προϋπολογισμού 90.000.000 € τα οποία πλέον δημοπρατούνται και με την βοήθεια του τέως Υπουργού και συμπολίτη μας Νικολάου Ταγαρά. Ακολουθεί και το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει όλους τους δήμους της χώρας, τα απορρίμματα, το οποίο με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο αποδέχθηκε χρηματοδότηση 2.406.000 € για διαλογή στην πηγή και προμήθεια εγκαταστάσεων μηχανικής επεξεργασίας βιο-αποδομήσιμων στερεών αποβλήτων. Θα τα δείτε κύριε Νανόπουλε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνονται το ένα μετά το άλλο. Λίγη υπομονή γιατί τα 5 χρόνια είναι πολλά. Αυτά για το «Σύστημα» που διοικεί το Δήμο Κορινθίων.

Εμείς κύριε Νανόπουλε δεν θα μιλήσουμε προς το παρόν για «Σύστημα» Νανόπουλου που διοικεί το Επιμελητήριο Κορίνθου, ούτε για τη νομιμότητα του Προέδρου και της Διοίκησης από το Δεκέμβριο 2013, ούτε για τη νομιμότητα και διαφάνεια των πράξεων του νομικού αυτού προσώπου.

Related Posts