dhmarxeio-korinthou-650x250

Δελτίο τύπου

Ο κ. Νανόπουλος εκπροσωπώντας τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δεχόμενος τις νουθεσίες και τις αυστηρές συστάσεις από τον κ. Γιαννιδάκη σε άρθρο του, σε ηλεκτρονική εφημερίδα, ανταποκρίθηκε άμεσα και εξέδωσε ανακοίνωση για να ικανοποιήσει τον «πατερούλη».

Προφανώς θίχτηκε που τους αποκάλεσε «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός».

Χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς εκφράσεις, όπως ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ για τη Δημοτική Αρχή για τα γεγονότα που δημιούργησε ο ίδιος ο κ. Γιαννιδάκης στην κατά τα άλλα ήρεμη συνεδρίαση, χωρίς μάλιστα να έχει την παραμικρή ευαισθησία να καταδικάσει αυτή την άθλια συμπεριφορά, μας οδηγεί σαφέστατα στο συμπέρασμα ότι όλα ήσαν προμελετημένα για το τι θα γινόταν στην συνεδρίαση αυτή από αυτόν τον κύριο.

Έφθασε μάλιστα να ζητά για πολλοστή φορά να παραιτηθεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χασικίδης, ένας άξιος αυτοδιοικητικός, γιατρός με μεγάλη προσφορά και με άριστη συνεισφορά στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο Πρόεδρος κύριε Νανόπουλε; Να μετατρέψει την μειοψηφία σε πλειοψηφία; Μήπως σας στερήθηκε ποτέ ο λόγος;
Και δεν έφθανε αυτό αλλά ζήτησε και την παραίτηση του Δημάρχου Κορινθίων επειδή δεν λειτουργεί σωστά κατά την άποψή του. Φαίνεται ότι έχει πολύ κοντή μνήμη για να μην θυμάται την πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία των Κορινθίων Πολιτών, την πλειοψηφία των οποίων υποτιμά και δεν σέβεται.

Όσο για το καθεστώς ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ που επικαλείστε στην ανακοίνωση είναι πασιφανές ποιος προκάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αποκαλώντας τον «Έχεις πλάκα ρε Πρόεδρε» αλλά και σύσσωμη την πλειοψηφία αποκαλώντας την «ξεφτιλιστήκατε» και για να ζητήσει και τα ρέστα κάλεσε και την Αστυνομία να παρευρεθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να συλλάβει ένα αιρετό μέλος του Δήμου Κορινθίων. Και αφού δεν είχατε το παραμικρό ίχνος ευαισθησίας να καταδικάσετε αυτές τις συμπεριφορές του φίλου σας, αποδεχθήκατε το καθεστώς φόβου και τρόμου που επικαλείστε με την παρουσία της Αστυνομίας, την οποία κάλεσε ο «φίλος σας».

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι εκλογές τελείωσαν και ήδη η Δημοτική Αρχή έχει αρχίσει και υλοποιεί το πρόγραμμα δράσης της. Τα πέντε (5) χρόνια είναι πολλά για εσάς κύριε Νανόπουλε μετά τις αλλεπάλληλες ήττες που έχετε υποστεί τόσο από τις δημοτικές εκλογές, όσο και από τις επανειλημμένες ενστάσεις σας κατά αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσο για τα μνημόνια που επικαλείστε «ως άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» γελάει κάθε πικραμένος που έχετε γίνει και εσείς αντιμνημονιακός.

Αγαπητά μέλη της Συμμαχίας Πολιτών σύντομα θα αντιληφθείτε ότι το Αφεντικό της παράταξης που ουσιαστικά είναι ο κ. Γιαννιδάκης θα σας οδηγήσει στα βράχια. Αλλάξτε ρότα για το καλό το δικό σας και του Δήμου Κορινθίων.

Την εμπρηστική, χυδαία και υβριστική επικοινωνιακή και όχι μόνο πολιτική αυτού του κυρίου (δεν γνωρίζουμε αν είναι εν ενεργεία δημοσιογράφος ή μη) την έχουμε υποστεί πολλά χρόνια τώρα, τόσο εμείς, όσο και πολλοί άλλοι θεσμικοί παράγοντες της πόλης (Μητροπολίτης, Βουλευτές, Δήμαρχοι, κ.ά.).Οι δημότες όμως οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν από αυτά, μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους. Σύντομα θα την γευτείτε και εσείς και να το θυμάστε (Τα έζησαν και οι προηγούμενοι από εσάς. Ρωτήστε τους). Τα έζησε πρόσφατα και ο κ. Ψηλογιαννόπουλος με εμετικό άρθρο του «φίλου σας» στην ηλεκτρονική του εφημερίδα, γιατί τόλμησε να εκφράσει μία απλή άποψη και να πει τα αυτονόητα.