article 19765 80465Το προσεχές Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα, στην Κροκίδειο Αίθουσα θα πραγματοποιηθεί η 4η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού (11η Δεκεμβρίου), στην οποία η συνταξιούχος Εκπαιδευτικός κ. Βασιλική Ευστρατιάδου θα έχει την δυνατότητα να αναπτύξει το θέμα «Τα δικαιώματα του παιδιού».
Η πείρα ετών που έχει η κ. Ευστρατιάδου τόσο από την συναναστροφή της με τα παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, που υπηρέτησε, όσο και από την ενασχόλησή της με τα κοινά, αφού για πολλά χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου «Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου», της δίνει την δυνατότητα να γνωρίζει πολύ καλά και εκ των έσω, τα δικαιώματα των παιδιών καθώς και την καταπάτηση που υφίστανται αυτά.
Ο προβληματισμός που προκύπτει από την έλλειψη βασικών καθημερινών αναγκών (νερό, φαγητό, ένδυση, φάρμακα), την παιδική βία, την παιδική πορνεία, την έλλειψη εκπαίδευσης, θα αποτελέσει πεδίο αναλύσεως από την ομιλήτρια και αφορμή για τον εποικοδομητικό διάλογο, που θα ακολουθήσει.
Την ομιλία θα πλαισιώσει η Παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιωνίας (Συνοικισμού) Κορίνθου.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ