panoraia

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄

Παράσταση για παιδιά στο Θέατρο Περιγιαλίου
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Συνεχίζεται «To Αρχοντόπουλο και η Πανωραία »
Κυριακές 16 και 23 Νοεμβρίου ώρα 5:00 μ.μ

Η Θεατρική μας παράσταση «Το αρχοντόπουλο και η Πανωραία » ,από τα παραμύθια του κόσμου , είναι ένα ταξίδι στον κόσμο των αρετών , των ελλατωμάτων και της αλήθειας του καθενός.
» Πριν πολλά χρόνια σε μια παραμυθοχώρα ζούσε ένας τρανός άρχοντας με τη γυναίκα του και απέκτησαν έναν γιο , που είχε μια ιδιαιτερότητα…!!! Πέρασε ο καιρός και το μικρό αρχοντόπουλο έγινε ένας… φαντασμένος νεαρός …
Μια μέρα στον κήπο του κάστρου συναντά την Πανωραία και την ερωτεύεται με όλη του την καρδιά. Το νεαρό αρχοντόπουλο αναρωτιέται λοιπόν :
« Τι συμβαίνει στ ‘ αλήθεια τι ; Η ζωή μου άλλαξε σε μια στιγμή
Την κόρη αυτήν πολύ αγαπώ
Τη φωνή της καθόλου εγώ δεν ξεχνώ
Μια μελωδία έχω μες στην καρδιά
Θα την γυρεύω παντοτινά »
Αλλά οι δρόμοι τους χωρίζουν… Έτσι το φαντασμένο αρχοντόπουλο ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει την αγαπημένη του Πανωραία. Ταξιδεύει χρόνια ώσπου κάποια στιγμή την συναντά και πάλι . Τι είναι όμως αυτό που κρατά τον αρχοντόπουλο μακριά από την αγαπημένη του ; Ποια εμπόδια υπάρχουν ανάμεσά τους και πρέπει να αντιμετωπίσει ; Θα τα καταφέρει και με ποιο τρόπο άραγε ; »
Μία πολύ όμορφη παράσταση , μαγευτική αλλά και ευαίσθητη με τη συμμετοχή των παιδιών που θα την αγαπήσουν μέσα από τους ξεχωριστούς και πολυαγαπημένους χαρακτήρες του έργου , με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια του 17oυ – 18ου αιώνα.
Σκηνοθεσία : Γωγώ Ξανθάκη , Ηθοποιός
Στιχουργία : Μαίρη Χάψα – Ψαρρού , Φιλόλογος
Μελοποίηση : Γεωργία Γιαννακοπούλου , Μουσικός εκπαιδευτικός
Μουσική : Τάκης Τζεβελέκος , Μουσικός εκπαιδευτικός
Σκηνικά : Όλγα Μπαρμάζη , Ζωγράφος

Επικοινωνία: 27410 86330 6973803911