annivas
Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος αύριο Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νικόλαο Ταγαρά σχετικά με θέματα βιολογικού καθαρισμού και αποχετευτικού δικτύου στις τοπικές κοινότητες Κοκκωνίου – Νεράντζας και Ζευγολατιού – Βραχατίου.
Ήδη στα πλαίσια των συναντήσεών του ο Δήμαρχος έχει πραγματοποιήσει μία σειρά επισκέψεων, για την προώθηση και επίλυση θεμάτων που αφορούν την αυτοδιοίκηση και το Δήμο Βέλου Βόχας :
-Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών τον κ. Λεονταρίδη σχετικά με παλιές οφειλές της πρώην κατασκευαστικής του πρώην Δήμου Βέλου (ΔΗΚΕΒ) οι οποίες πρέπει να αποπληρωθούν από το πρόγραμμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών
-Με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ταγαρά για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων
-Με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη σχετικά με ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης της επόμενης πενταετίας για εντάξεις έργων στο Σ.Ε.Σ (νέο ΕΣΠΑ 2014- 2020) και στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Πελοποννήσου
-Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη για εντάξεις έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.