epithesi-stuliou-kata-kanelli.w l

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Στύλιος, με τις πληροφορίες που ήθελαν το Μαξίμου να την ζητάει, να επιβεβαιώνονται, μετά το σοβαρό επεισόδιο με την Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή.

Ο υφυπουργός παιδείας είχε σύμφωνα με το stokokkino.gr, εξαπολύσει αήθη φραστική επίθεση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη όταν απαντώντας στην πολιτική κριτική της για το πρόγραμμα διατροφή στα σχολεία, ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως Αντουανέττα στους μαθητές , της απάντησε εκνευρισμένος: «Κασιδιάρης που της χρειάζεται».

Το επεισόδιο προκάλεσε δυσφορία στο Μαξίμου που ζήτησε την παραίτηση του Γιώργου Στύλιου, όπως και έγινε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στύλιος ζήτησε συγγνώμη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες από τη βουλευτή του ΚΚΕ. «Οι εντάσεις καμιά φορά μπορεί να οδηγούν σε λεκτικές υπερβολές» υποστήριξε, ενώ δήλωσε πως καταδικάζει «τις πρακτικές και τις συμπεριφορές του κυρίου Κασιδιάρη».

«Η επίθεση του υφυπουργού Παιδείας στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δεν συνιστά μόνο μέγιστη χυδαιότητα, αλλά αποτελεί και τεράστια προσβολή για τη δημοκρατία, στελέχη της κυβέρνησης να επικαλούνται τη χρυσαυγίτικη βία» αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση του υφ. Παιδείας στη βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη .

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι ανεκτές και καμία «συγγνώμη» δεν μπορεί να τις ξεπλύνει» καταλήγει.

{youtube}bSyv-l4p5lA{/youtube}