Αναπάντητα είναι τα ερωτήματα  μέχρι στιγμής για  τα αίτια του θανάτου της 16χρονης μαθήτριας από τη Γλυφάδα που εντοπίστηκε κρεμασμένη από το μαντήλι της στην ντουλάπα του δωματίου το απόγευμα της Δευτέρας.

Δεν αντιμετώπιζε κανένα φανερό, σοβαρό πρόβλημα η  μαθήτρια της 1ης Λυκείου του 2ου Λυκείου Γλυφάδας, που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας απαγχονισμένη στο δωμάτιό της αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η Ίριδα ήταν καλή μαθήτρια και σύμφωνα με μαρτυρίες δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους ενδοσχολική βία.  Όμως, μια έκθεση που είχε γράψει αποκάλυπτε τις μελαγχολικές της σκέψεις το τελευταίο διάστημα.

Οι έρευνες τις αστυνομίας εξετάζουν όλα  ενδεχόμενα  ώστε γίνουν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 16χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της. Εξετάζουν τα ενδεχόμενα να  έδωσε μόνη της τέλος ή οδηγήθηκε σ’ αυτή την πράξη από κάποιους άλλους παράγοντες, ακόμα και να υπήρξε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «choking game» αν και αυτή η εκδοχή φαίνεται προς το παρόν να απομακρύνεται. Για τον λόγο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το περιεχόμενο του προσωπικού της υπολογιστή.