P.CILOGIANNO

Αγαπητοί φίλοι -ες

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας έχει σταθεί άξιος των περιστάσεων και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις και στις περιοδείες που έχει λάβει μέρος μαζί με πολλούς εκ των υποψηφίων. Η μάχη όμως θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Πριν απ΄ αυτό όμως έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού αύριο ΠΕΜΠΤΗ 15/5 το βράδυ στην προεκλογική μας συγκέντρωση που θα γίνει κάτω από το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ.

Σ΄ αυτή τη συνάντηση πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Όχι μόνοι μας, αλλά και με τους φίλους μας. Πρέπει να είμαστε πολλοί για να φτάσει το μήνυμά μας ακόμα πιο μακρυά.

Η εκδήλωσή μας θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα όπου για μια ώρα θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά με ζωγραφική και αφήγηση παραμυθιού με εμψυχώτριες τις Όλγα Μπαρμάζη και Μαρία Μαρίνου.

Στις 7.30 – 8.30 θα ακολουθήσουν μουσική – λογοτεχνικό αναλόγιο προβολή ντοκιμαντέρ.

Στις 8.30 θα μιλήσει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ και θα παρουσιάσει έναν-έναν τους υποψηφίους Δημοτικούς, Κοινοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.

Μετά την παρουσίαση των υποψηφίων θα ακολουθήσει μουσική και ποτό.

Επειδή «αυτό που ζούμε δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας» στο Δήμο Κορινθίων, επειδή μπορεί να μην έχουμε τα μέσα που έχουν οι άλλοι, έχουμε όμως ΨΥΧΗ, ας μην ξεχνάμε πως αυτή μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμή μας για να συνεχίσουμε και να δώσουμε τον ΑΓΩΝΑ μέχρι το τέλος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υ.Γ. Η Γραμματεία θα είναι διαθέσιμη για κάθε πληροφόρηση που αφορά την εκλογική διαδικασία κάθε μέρα μέχρι και το βράδυ των εκλογών.