ES 0

Συνάντηση Δ.Σ. του Ε.Σ. Κορίνθου με υποψήφιο δήμαρχο κ. B. Νανόπουλο

Την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 συναντήθηκε το Δ.Σ του Ε.Σ. Κορίνθου με τον υποψήφιο Δήμαρχο κον Β. Νανόπουλο…

Στα πλαίσια της συζήτησης που είχαν ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό εμπόριο, αλλά και ποιες κινήσεις μπορούν να γίνουν για να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Ο κος Β.Νανόπουλος, αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις σημαντικότερες προτάσεις του προεκλογικού του προγράμματος, όπως το θέμα της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης , τη βελτίωση της συγκοινωνίας , τη δημιουργία βιοτεχνικού πάρκου και την υποδοχή των κρουαζιερόπλοιων που θα ενισχύσουν οικονομικά την τοπική αγορά.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου αφού άκουσαν τις προτάσεις του κου Νανόπουλου, τον ευχαρίστησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Συνάντηση Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου με υποψήφιο Δήμαρχο κον Κ.Πιέτρη.
Την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 συναντήθηκε το Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου με τον υποψήφιο Δήμαρχο κον Κ.Πιέτρη.
Ο κος Πιέτρης παρουσίασε τις προτεραιότητες του προεκλογικού του προγράμματος , ορισμένες εκ των οποίων είναι η δημιουργία εκπτωτικής κάρτας για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες , η βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας, η ίδρυση φορέα τουριστικής προβολής της πόλης , η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων , η αξιοποίηση των τοπικών τουριστικών περιοχών ,η ανάπτυξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και η αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων.
Το Δ.Σ και ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Κορίνθου μετά το πέρας της συζήτησης που είχαν με τον κον Πιέτρη τον ευχαρίστησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                                                                 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΪΛΑΝΗΣ