ES 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου με αφορμή τις πρόσφατες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλο τον εμπορικό κόσμο που στήριξαν και συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση κάθε πρωτοβουλίας του Ε.Σ.Κορίνθου.
Συγκεκριμένα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν ως χορηγοί στην διοργάνωση του αποκριάτικου χορού του Συλλόγου το Σάββατο 1η Μαρτίου 2014 καθώς και προς τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.
Επιπλέον η διοργάνωση της εορταστικής βραδιάς της Τσικνοπέμπτης δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τις ευγενικές χορηγίες σε τρόφιμα και ποτά, φίλων επιχειρηματιών που μας υποστηρίζουν κάθε φορά που τους έχει ζητηθεί. Εξίσου σημαντική ήταν και η συνδρομή των εμπόρων, στο Κυνήγι του Θησαυρού, που έδωσε χαρά σε 200 και πλέον παιδιά, προσφέροντας τους δώρα, τα οποία μοιράστηκαν την προπερασμένη Κυριακή από το Προεδρείο του Συλλόγου εξ ονόματος τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το έργο του, σε μια εποχή δυσοίωνη, έδειξε ένα σαφή κοινωνικό προσανατολισμό και στάθηκε στο πλευρό του πολίτη μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις στήριξης των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν εντονότερα οικονομικά αδιέξοδα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συγκέντρωση τροφίμων τα περασμένα Χριστούγεννα για άπορες οικογένειες, δράση που επίσης δε θα είχε επιτυχία, εάν οι έμποροι της πόλης μας δεν είχαν ευαισθητοποιηθεί και δεν είχαν συμμετάσχει με προθυμία στην πρωτοβουλία του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο λοιπόν δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τους κοινωνικούς του σκοπούς και γενικά τους στόχους του, εάν δεν είχε συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη στην πορεία του, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, τα μέλη του Συλλόγου, που ανταποκρίνονται πάντα στο κάλεσμα μας.
Επιπρόσθετα αναφερόμενοι και στους θεσμούς του τόπου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κορίνθου, το Δήμο Κορινθίων και το Επιμελητήριο Κορινθίας, φορείς οι οποίοι δια μέσου των εκπροσώπων τους, του κου Αντιπεριφερειάρχη, του κ. Δημάρχου και του κ. Προέδρου του Επιμελητηρίου, έχουν σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου μας και προσδοκούμε τη συνέχιση αυτής της στήριξης, προκειμένου να υλοποιούμε από κοινού έργα κοινωνικής ωφέλειας για την πόλη μας.
Τέλος ευελπιστούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί να υλοποιούμε το όραμα για ένα καλύτερο αύριο τόσο του Εμπορικού κόσμου της πόλης μας, όσο και των συμπολιτών μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                                                                 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΪΛΑΝΗΣ