25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-304

Στα μπλόκα τους παραμένουν οι αγρότες σε κάθε γωνιά της χώρας και δηλώνουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους μέχρι να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό.
Και οι αγρότες της Κορινθίας δεν κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω ,συνεχίζουν και δεν άλλάζουν στάση μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους.
Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και η απόφαση τους πριν λίγο να κλείσουν  την ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και την παλαιά Εθνική, και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας στον Ισθμό.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Κορινθίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ Ν.Ε.Ο.ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 150 ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ,ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ .

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς διατηρούν δυνάμεις σε όλα τα μπλόκα.
Από το πρωί στο μπλόκο του Βλαχιώτη υπάρχουν τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα. Ίδια δύναμη σχεδόν υπάρχει και στα μπλόκα των Κροκεών, της Λίμνης Γυθείου, ενώ από σήμερα άλλο ένα μπλόκο έχει δημιουργηθεί στη Λακωνία στο ύψος της Συκιάς του δήμου Μονεμβασιάς.
Ενώ στην Αρκαδία, οι αγρότες της ΠΑΣΥ το πρωί απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων του ΟΓΑ Πελοποννήσου για δύο ώρες , ενώ αργότερα, μετακίνησαν το μπλόκο στο 10ο χλμ. Τρίπολης – Νεστάνης πλησίον του κόμβου Βυτίνας .
Στην Αργολίδα παραμένουν τα μπλόκα της Δαλαμανάρας και στο Κουτσοπόδι .