Η πρώην βουλευτής Κορινθίας με την ΝΔ Αθηνά Κόρκα –Κώνστα, άλλαξε ρώτα…..  εγκατέλειψε την αρχική της ιδέα να διεκδικήσει το δήμο Βέλου-Βόχας  όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό και αποφάσισε να στρατευτεί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Πρόκειται για μια κίνηση που ξένισε και ξάφνιασε πολύ κόσμο.

Γιατί η κ, Κόρκα θα μπορούσε με αξιώσεις να διεκδικήσει το συγκεκριμένο δήμο. Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή ρόλου, είναι αντικείμενο συζήτησης στην περιοχή αλλά και σε όλο το Νομό. Τι έκανε  την Αθηνά να αλλάξει στάση και ρόλο στις εκλογές που έρχονται;

Η υπακοή στον κομματικό σχεδιασμό που έγινε για την περιοχή , με σκοπό τη συμβολή της στο  εκλογικό αποτέλεσμα η τυχόν δυσκολίες που ίσως προέκυψαν για την διεκδίκηση του δήμου;

Όπως και να έχει η κατάσταση η κ. Κόρκα είναι μαι έμπειρη πολιτικός και θα μπορούσε κάλλιστα να ηγηθεί συνδυασμού σε τοπική και περιφερειακή διοίκηση,   κάτι που δεν βλέπουμε στην παρούσα κατάσταση.

Πρώτος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα και συμμετοχή της  ως Περιφερειακής συμβούλου ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Η ανακοίνωση Νίκα:

Καλωσορίζουμε στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» την πρ.Βουλευτή Αθηνα Κόρκα-Κώνστα , η οποία αποτελεί την 12η υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε. Κορινθίας. Η πολυετής εμπειρία της, τόσο στα κοινά της Κορινθίας, όσο και στο Κοινοβούλιο, θα βοηθήσουν τα μέγιστα για την αλλαγή που χρειάζεται τόσο η Κορινθία, όσο και η Πελοπόννησος.

  Δήλωση Κόρκα :

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτης Ε. Νίκας, υποψηφιότητα η οποία στηρίζεται από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και έχοντας αδιαπραγμάτευτες πολιτικές πεποιθήσεις, υπηρετώντας την ΝΔ εδώ και δεκαετίες, αποδέχτηκα να συμμετέχω στον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος. Με αίσθημα ευθύνης και εμπειρία πολιτική και επαγγελματική θα συνεισφέρω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στο συνδιασμο αυτό. Καλή δύναμη σε όλες και όλους τους συνυποψήφιους μου. Μαζί θα αγωνισθούμε για το μέλλον της Πελοποννήσου και για μέλλον της Κορινθίας!