poreia

Όλο και λιγοστεύουν τα χιλιόμετρα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη  η πορεία κατά της ανεργίας, που  ξεκίνησε την Κυριακή, 3 Απριλίου από την Πάτρα. Σήμερα  οι διαδηλωτές διασχίζουν  την Κορινθία, και το απόγευμα  έφτασαν  στην πόλη της Κορίνθου.

Η  πορεία ξεκίνησε περίπου στις 9:30 από το Ξυλόκαστρο όπου χθες το βράδυ, οι διαδηλωτές διανυκτέρευσαν στο Ξυλόκαστρο .

Εκεί είχαν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν  συναυλία στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός», από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» και τη χορωδία της «Φιλαρμονίας» .
Νωρίς το μεσημέρι οι διαδηλωτές έφτασαν στο Κιάτο, εκεί  οι πολίτες τους υποδέχτηκαν  με χειροκροτήματα και συνθήματα κατά της ανεργίας, ενώ στην πλατεία τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Συκιωνίων Σπύρος Σταματόπουλος.

Οι διαδηλωτές σε κάθε πόλη που φθάνουν γίνονται δεκτοί από τους κατοίκους με θερμή υποδοχή, αφού στα πρόσωπα τους αποτυπώνεται και ο δικός τους αγώνας κατά της ανεργίας που έχει  «χτυπήσει» κάθε Ελληνική οικογένεια.

Η πορεία έφτασε το απόγευμα  στην Κόρινθο, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση στην πλατεία Φλοίσβου, από το δήμο Κορινθίων, συνδικαλιστικούς και άλλους φορείς της περιοχής