Για μια ακόμη φορά ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσαούσης δείχνει έμπρακτα την μεγάλη ευαισθησία του  και την  αρωγή του στον τομέα της υγείας ιδιαίτερα  στο Νοσοκομείο Κορίνθου, ( η πρώτη ήταν  στις 7/5/2020), θεωρώντας καθήκον  του ιδίου αλλά και της εταιρείας του ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ –Χ.Β. ΤΣΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Στην επίσημη παραλαβή της δωρεάς ο ίδιος ο κ. Χρήστος Τσαούσης ,παρουσία του διοικητή του Νοσοκομείου Γρ. Καρπούζη, ιατρικού και διοικητικού προσωπικού μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ως άνθρωπος δεν είμαι εδώ για να ακούσω το χειροκρότημα σας.

Θέλω να συμβάλλω ως  απλός πολίτης, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί να επιστρέψουν στην κοινωνία μας, η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η συναίνεση, η συμμετοχή, η προσφορά, η αυτοπεποίθηση, η συνέπεια, η ισότητα ποιο δυνατά, ως αξίες μοναδικές,  για εμάς τους ίδιους και τις νέες γενιές».

Από την πλευρά του ο κ.Καρπούζης  ευχαρίστησε τον  πρόεδρο της ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΕ, για τη στήριξη στο Νοσοκομείο  με τη μεγάλη δωρεά σε ιατρικό εξοπλισμό, την ευαισθησία του καθώς και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την κοινωνία, τη δημόσια υγεία  και τους λειτουργούς της.

Ο συγκεκριμένος ιατρικός εξοπλισμός είναι  μια τεράστια δωρεά ειδών ειδικού νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Γ.Ν. Κορίνθου  και αποτελεί σημαντικό εργαλείο ανίχνευσης του covid-19 στην περιοχή της Κορινθίας.

video:streetlife.gr