Με τη προτροπή για όσους αγαπούν τον μαγικό κόσμο του βιβλίου και των κατασκευών  «Φθινοπώριασε, καιρός για κατασκευές» ,το γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης «Κουκίδα», σκάρωσε ένα  ενδιαφέρον 4ημερο .

Συστατικά ,η  αγάπη  για δημιουργία , η  φαντασία , η επιθυμία για τις κατασκευές , η περιπλάνηση , δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την ένταση της δικής τους προσπάθειας.

Οι δράσεις ξεκινούν από την Πέμπτη 14 Νοέμβρη στις 6 το απόγευμα για τους μικρούς φίλους( 3-6 ετών) της «Κουκίδας», όπου έχει προγραμματιστεί να διαβάσουν και να  ζήσουν την ιστορία  μιας κάμπιας που πεινούσε πολύ…. του Eric Carle,  » μια κάμπια πολύ πεινασμένη»  από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ – KALEIDOSCOPE PUBLICATIONS  μάθουν γι αυτήν, θα  κατασκευάσουν  και θα παίξουν  όλοι μαζί !!!

Ακολουθεί το 3ημερο 15-16-17 Νοεμβρίου με την εικαστικό-παιδαγωγό Σεβαστή Χατζησαββίδου.

Σεμινάριο για παιδιά 6–12 ετών, στο διήμερο σεμινάριο τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με ανακυκλώσιμα υλικά paper mache και να δημιουργήσουν τη δική τους τρισδιάστατη κατασκευή.

Σεμινάριο ενηλίκων τριήμερο σεμινάριο κατασκευής τρισδιάστατου – μεγάλων διαστάσεων- σπιτιού 80εκ-1μ. με ανακυκλώσιμα υλικά με τελική κατασκευή φωτιζόμενο σπιτάκι.

Σημειώστε και δηλώστε, θέσεις περιορισμένες !

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 2741072589