Με την ίδια ακριβώς ανακοίνωση ενημερώνουν οι δήμοι Κορινθίων και Βέλου –Βόχας πως θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους δήμους τους, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές ,την Δευτέρα 15 και  την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Οι ανακοινώσεις

 Δήμος Κορινθίων

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που επικρατούν και στην περιοχή μας, των χαμηλών θερμοκρασιών που καταγράφονται και των υγειονομικών πρωτοκόλλων αντιμετώπισης της πανδημίας τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων η εκπαιδευτική διαδικασία δεν διακόπτεται αλλά πραγματοποιείται μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.»

Δήμος Βέλου Βόχας

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Βέλου Βόχας (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί) λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας σε περίπτωση αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων η εκπαιδευτική διαδικασία δεν διακόπτεται αλλά πραγματοποιείται μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.