Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη  26/1 τα σχολεία στον Δήμο Κορινθίων –Κανονικά θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου,  όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου Κορινθίων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί). Η απόφαση πάρθηκε  ως προληπτικό μέτρο έναντι των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν αύριο  και οι οποίες καθιστούν δύσκολη την μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών και ακόμα δυσκολότερη την παραμονή τους στις αίθουσες με δεδομένη την εφαρμογή των πρωτοκόλλων της πανδημίας και τον συνεχή εξαερισμό των αιθουσών.

Οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη στον Δήμο Λουτρακίου

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, αποφασίζει ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 ως προληπτικό μέτρο λόγω των χιονοπτώσεων των προηγούμενων ημερών.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου κατά τις πρωινές κυρίως ώρες και ο παγετός, καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και ακόμη δυσκολότερη την παραμονή των μαθητών και εκπαιδευτικών στις αίθουσες με δεδομένη την αναγκαιότητα του συνεχούς εξαερισμού των σχολικών χώρων λόγω COVID-19.

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Δήμο Νεμέας

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Νεμέας όλων των βαθμίδων και την Τετάρτη 26/1/2022 σύμφωνα με απόφαση Δημάρχου Νεμέας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά της ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα πρόκειται να ενταθούν τις επόμενες ώρες οπότε η μετακίνηση από και προς τις σχολικές μονάδες καθίσταται εξαιρετικά δυσχερής.