Η νέα γευστική πρόταση με πολύ μαγειρευτό φαγητό από σπίτι και μυρωδιές που δεν μπορείς να αντισταθείς,  έχει όνομα  ‘Κάτι από κουζίνα’  καθώς και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στις πρώτες ύλες που μαγειρεύονται από τον σεφ Τάσο Δημογέροντα .

Το ‘Κάτι από κουζίνα’  ήρθε στο Χαλάνδρι και ζωντανεύει ξανά το παραδοσιακό φαγητό που τρώγαμε στο σπίτι μεγαλώνοντας , από τα χέρια της Μαμάς  και της Γιαγιάς .

Το σπιτικό φαγητό επιστρέφει με αξιώσεις από έναν πολύπειρο και χαρισματικό σεφ , που μαγειρεύει με πολύ μεράκι και αγάπη, παραδοσιακές  σπιτικές συνταγές.

Ο Τάσος Δημογέροντας  μετά από σημαντικές συνεργασίες και έχοντας  αφήσει για πολλά χρόνια το μαγειρικό του αποτύπωμα,  (σεφ και του ηλεκτρονικού μας περιοδικού), τολμά με τον συνεργάτη του Μάκη Σκρέκα,  σε ένα όμορφο χώρο , να ξεδιπλώσει την μαγειρική του εμπειρία, το μεράκι, τη τέχνη , στο νέο  μαγειρείο τους στο Χαλάνδρι, στην οδό, Κώστα Βάρναλη στο νούμερο 26.

Στο ΄Κάτι από κουζίνα’ πρωτοστατούν οι  ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, με αγνά υλικά από μικρούς παραγωγούς που διαλέγει με πολλή φροντίδα ο σεφ.

Το μενού αποτελούν πιάτα ημέρας-μαγειρευτά, λαδερά, φαγητά της κατσαρόλας, ψητά, όσπρια, σαλάτες, χωρίς να λείπουν και ιδιαίτερες δημιουργίες πιάτων , από τον σεφ,  βασισμένες  πάντα στην σπιτική και υγιεινή διατροφή,η οποία αποτελεί τη φιλοσοφία του καταστήματος.

Στους γρήγορους  και απαιτητικούς ρυθμούς της  σύγχρονης ζωής το ‘Κάτι από κουζίνα’, έρχεται να δώσει λύση  σε όσους δεν προλαβαίνουν να ετοιμάσουν το γεύμα ,για εκείνους ,τους αγαπημένους  και τους φίλους . Στο ΄Κάτι από κουζίνα’ , η σωστή διατροφή συναντά τη νοστιμιά σε ένα υπέροχο οικονομικό μενού που αξίζει να δοκιμάσει κανείς .

*’Κάτι από Κουζίνα’

Τηλ. 211 4022111 ,211 41220011

       6906645888

Ώρες διανομής από Δευτέρα έως τη  Παρασκευή από τις 11:00 πμ έως 19:00μμ.