Χριστούγεννα λοιπόν…. μια ξεχωριστή γιορτή για όλους και για την λογοτεχνία που έχει αφιερώσει  σημαντικά έργα της, την πιο λαμπερή μέρα του χρόνου. Χριστούγεννα και ελάτε να συναντήσουμε τις γιορτές σαν παιδιά μέσα από τις υπέροχες ιστορίες που είναι αφιερωμένες σε αυτά.

Καθένας από εμάς θέλει ,επιθυμεί , να κρατήσει στα χέρια του ένα βιβλίο και να ταξιδέψει μαζί με τους ήρωες και την  ιστορία του μακριά….. πόσο δε,  να δεχτεί ένα τέτοιο δώρο αυτές τις μέρες.

Ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, θα γνωρίζουν μέσα από τα παραμύθια πολλές ιστορίες, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά,  αυτές τις μέρες όλες οι  ιστορίες είναι δυνατές, γεμάτες από μηνύματα Αγάπης και Ανθρωπιάς.

Σίγουρα η επιλογή του κατάλληλου βιβλίου για τους συγγενείς και φίλους δεν είναι εύκολη υπόθεση, εμείς ζητήσαμε από μια ειδικό στο είδος, την ιδιοκτήτρια του γνωστού βιβλιοπωλείου «Κουκίδα» Ξένια Σακελλαρίου, να μας προτείνει βιβλία για μικρούς και μεγάλους που κυκλοφορούν με θέμα αυτές τις Μεγάλες γιορτές.

Παραμύθια …αλλιώς το επιτραπέζιο, βασισμένο στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων της Marina Gioti, στην Κουκίδα.
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής, μυστηρίου και ανατροπών για παιδιά σχολικής ηλικίας !

 

Διαλέξτε δώρα για το παιδί, το εγγόνι, το βαφτιστήρι ,και αφιερώστε χρόνο για να τους τα διαβάσετε. Όλη η Μαγεία των Χριστουγέννων θα πλημμυρίζει τον χώρο της ανάγνωσης. Δώστε ακόμα τη δυνατότητα να ταξιδέψουν μέσα σε όμορφες ιστορίες οι αγαπημένοι σας, οι φίλοι, οι συνεργάτες επιλέγοντας ένα βιβλίο γι αυτούς. Γιατί το βιβλίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα δώρα ειδικά για όσους τα αγαπούν πολύ ,η  «Κουκίδα» είναι ο χώρος σας για να διαλέξετε τα δώρα της γιορτής.