Μια όμορφη και συγχρόνως ευαίσθητη κίνηση πράττουν οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία με τον covid-19, για τους φίλους του βιβλίου πηγαίνοντας οι ίδιοι βιβλία στην πόρτα τους.

Το Κάλεσμα

Φίλες και φίλοι της Βιβλιοθήκης,

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες της καραντίνας είναι δύσκολες για όλους, λίγο παραπάνω όμως, για τους βιβλιόφιλους που έχουν εξαντλήσει το υλικό τους και δεν μπορούν να επισκεφτούν τη βιβλιοθήκη.

Τι λέτε λοιπόν αν σας φέρναμε εμείς στο σπίτι τον Μπαρμπά Γιαννιό τον Έρωντα και τον “Έρωτα στα Χιόνια”, ή τη Θειά Αχτίτσα τη Σταχομαζώχτρα του Παπαδιαμάντη για να γιορτάσετε μαζί τους τα Χριστούγεννα;

Βέβαια εσείς μπορεί να προτιμάτε τον Εμπενίζερ Σκρούτζ και τη “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του Ντίκενς, ή “To Χριστουγεννιάτικο έλατο του Άντερσεν”, ή ακόμη την “ Έμμα” της Τζέην Όστεν.

Μπορεί βέβαια, να έχετε αλλεργία στα Χριστούγεννα και να θέλετε να διαβάσετε αστυνομικές ιστορίες! Κανένα  πρόβλημα! Ό,τι προτιμάτε…

Ως τις 23 Δεκεμβρίου, εμείς που εργαζόμαστε στα τμήματα του ΚΕ.Π.Α.Π., είμαστε διατεθειμένοι, με τα δικά μας μέσα, να κάνουμε διανομή βιβλίων, κατ’ οίκον ή …κατ’εργασίαν!

Μπορείτε να δανειστείτε δύο βιβλία για σας και δύο ακόμη, αν έχετε παιδιά Αρκεί εσείς, να έχετε κάνει την αναζήτησή σας στη σελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου*,να έχετε βρει τα βιβλία που θέλετε και να έχετε ελέγξει αν είναι διαθέσιμα, να ενημερώσετε τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2741028048 ή στο email : dimbibkor@gmail.com, αφήνοντας τίτλους, ονοματεπώνυμο , διεύθυνση και τηλέφωνο.

Σε περίπτωση που δυσκολευτείτε , καλέστε για πληροφορίες στον ίδιο αριθμό  . Η Βιβλιοθήκη θα σας ενημερώσει τηλεφωνικώς για την ημέρα και την ώρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Επιστροφές βιβλίων θα γίνονται δεκτές μόνο όταν λειτουργήσουμε με κανονικό ωράριο.

Ελπίζουμε …σύντομα

*http://libkor.gr/…/featuresbrifind-out-what…/anazitisi