Τα Μικρά Βιβλιοπωλεία είναι που κάνουν την διαφορά στο μεγάλωμα της αγάπης για το βιβλίο και στο άνοιγμα όλο και περισσότερων παράθυρων στην γνώση για κάθε αναγνώστη ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Η«Κουκίδα»στην Κόρινθο είναι ένα από αυτά, όπου γίνεται μια ουσιαστική προσπάθεια το βιβλίο να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

Δείγμα γραφής τo Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου όπου στις 6.00 το απόγευμα στο πλαίσιο της Ημέρας Μικρών Βιβλιοπωλείων η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων της Κουκίδας, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πόλις, φιλοξενεί τη συγγραφέα Ελένη Στελλάτου για το βιβλίο της » Το κόκκινο και το άσπρο».
Στη συζήτηση παρεμβαίνει ο συγγραφέας Χρίστος Κυθρεώτης, συντονίζει ο υπεύθυνος της λέσχης Τάσος Χατζηεφραιμίδης.
Η συζήτηση θα γίνει στην αυλή του Καλογεροπούλειο Ιδρύματος
( Αράτου 74 Κόρινθος) είναι ανοιχτή στο κοινό αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 2741072589 ή στο email του βιβλιοπωλείου koukida.bookstore@gmail.com.

Από την «Κουκίδα»σας προσκαλούν

Το Σάββατο είναι η μεγάλη γιορτή και έχουμε άλλες δύο αφίσες της φετινής Ημέρας Μικρών Βιβλιοπωλείων δια χειρών Persa Zacharia και Natalia Kapatsoulia.

Η φετινή Ημέρα θα είναι περίεργη λόγω των συνθηκών, αλλά δεν παύει να είναι γιορτή για τα μικρά βιβλιοπωλεία.

Η Κουκίδα θα συμμετάσχει με δύο εκδηλώσεις, μια της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης και μια της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων. Πάντα με αισιοδοξία !