Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η «Κουκίδα» μαζί με όλα τα μικρά βιβλιοπωλεία της χώρας θα γιορτάσει την αγάπη της για τα βιβλία.
Στις 12.00 η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης σε μια ανοικτή συνάντηση, συναντάει την συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση και συζητάει για το βιβλίο της » Το παλιόπαιδο » εκδόσεις Πατάκη στην αυλή της Κουκίδας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Συντονίζει η εκπαιδευτικός Μαρία Κουλιφέτη.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 2741072589 και στο email Koukida.bookstore@gmail.com

Μικρά Βιβλιοπωλεία

Από την Κέρκυρα μέχρι την Πάτμο και από την Κόρινθο μέχρι την Ορεστιάδα, εδώ θα βρεις όλα τα βιβλιοπωλεία που θα συμμετέχουν στην 2η Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων!

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στις Λέσχες Ανάγνωσης ξεκινά!

Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες, όπου ανακαλύπτουμε τον κόσμο των βιβλίων, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Την Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή! Στις 28 Απριλίου του 2018 κάναμε #miavoltastamikra και συνδέσαμε βιβλιοπώλες, εκδοτικούς, συγγραφείς, εικονογράφους και αναγνώστες σε ένα τεράστιο, ανοιξιάτικο πάρτι. Το φθινόπωρο του 2020 γιορτάζουμε #mialesxistamikra και καλούμε όλη τη χώρα να γίνει μια μεγάλη Λέσχη Ανάγνωσης. Να γνωρίσει από πρώτο χέρι έναν ιστορικό θεσμό και την περιπέτεια της ανάγνωσης ενός βιβλίου που μοιράζεται. Και όλα αυτά στους χώρους που αγαπάμε περισσότερο: τα μικρά βιβλιοπωλεία! — Η αρχική ιδέα της διοργάνωσης της Ημέρας Μικρών Βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα ήταν του Somuchreading και του LITTLE BOOKSTORES. Η διοργάνωση της 2ης Ημέρας Μικρών Βιβλιοπωλείων είναι μια πρωτοβουλία του LITTLE BOOKSTORES

Διοργανωτές: ΚΟΥΚίΔΑ και Ημέρα Μικρών Βιβλιοπωλείων – Little Bookstores Day