Πολλές ήταν οι ευχές  των Κορινθίων και όχι μόνο…. για την εκλογή του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κορίνθου Χρήστου Χασικίδη,  στην θέση του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου
Δικαίως ο γιατρός έλαβε  τόσες  ευχές  ,αφού υπηρετεί το ιατρικό του λειτούργημα με πραγματικό  ενδιαφέρον προς τον ασθενή και αξιοπρέπεια.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στη σελίδα του στο fc έστειλε ευχαριστίες προς όλους, τονίζοντας πως η εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών ,δημόσιας υγείας και Νοσοκομείου Κορίνθου ,αποτελεί το προσωπικό του στοίχημα.

‘Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους για τις πολύτιμες ευχές σας για την θητεία μου ως προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν.Κορίνθου.

Στόχος των μελών του συμβουλίου, μέσω της πολύπλευρης συνεργασίας, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού.

Προσωπικό μου δε στοίχημα, ως εκ πεποιθήσεως γιατρού του Ε.Σ.Υ, είναι η εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης των πολιτών στη δημόσια υγεία και στο Γ.Ν.Κορίνθου».

Καλή Θητεία Γιατρέ….