φωτογραφία Χρήστος Γεωργόπουλος

Η αλήθεια  στέκει «γυμνή»  χωρίς φώτα … ειδικά φίλτρα …. φακούς   και πόζες ….στην περιοχή που δεσπόζει η περίφημη  και πολυδάπανη γέφυρα «Καλατράβα». 

Αυτό που συναντάς  είναι σκουπίδια παρατημένα μέσα στο χρόνο,  λες και είναι ακατοίκητη η περιοχή , λάσπη και ένα επικίνδυνο έλος που έχει δημιουργηθεί στις εκβολές του ξηριά μέσα στις γειτονιές της πρωτεύουσας του Νομού την Κόρινθο.

 

Φωτο Δημήτριος Γκέλης

φωτο- Δημήτριος Γκέλης 

Εδώ και καιρό ο  γνωστός  χειρουργός  Ωτορινολαρυγγολόγος κ. Δημήτριος Γκέλης  καταγράφει την ανησυχία του και χτυπάει «καμπανάκι» κινδύνου για την δημόσια υγεία , με τις φωτογραφίες που ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για το έλος που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή .

 

φωτο- Δημήτριος Γκέλης

Χρηστος Γεωργοπουλος Τα Χάλια!! Με Τα Βαλτόνερα; Στη Περιβοητη Γέφυρα! Σαν Δεν Τρεπόμαστε Λίγο Μας Έχουν Ξεσκίσει Τα Κουνούπια; Καλλα Εκεί Στον Δήμο; Δεν το Καταλαβαίνουν Να Το Ανοίξουν Διώχνοντας Τα Μπάζα; Να Μπένι Και Να ξαναβγεί, Η Θαλασσα;

Σήμερα ακόμη μια  φωτογραφία  του συμπολίτη μας Χρήστου Γεωργόπουλου  που ανέβασε και αυτός στη ίδια σελίδα, πέρα από τα δικά του σχόλια , μιλά από μόνη της … για την κατάσταση που επικρατεί.

Οι επιστήμονες, οι πολίτες αντιδρούν για αυτό το χάλι… εσείς κύριοι της Δημοτικής αρχής  Κορίνθου, τι κάνετε για το έλος και την εστία μόλυνσης στην συγκεκριμένη περιοχή, με δεδομένη την επιστροφή και  ύπαρξη μετά από δύο χρόνια του ιού του Νείλου στη χώρα ,(και τα κρούσματα που σημειώθηκαν στο γειτονικό Άργος) που μεταδίδεται  από τα κουνούπια τα οποία κάνουν πάρτυ  εκεί στον  βάλτο που δημιουργήσατε;

Οι φωτογραφίες του mazimagazine .gr,  φωτογραφίες χωρίς φίλτρα…