Το τέλος των διακοπών για πολλούς από εμάς είναι πλέον γεγονός, όσο και αν δίνουμε πάντα μια μικρή παράταση… έστω και λίγων ωρών για το αντίθετο.

Είναι και εκείνο το συναίσθημα  της χαράς  και της λύπης, που συγκρούεται «μέσα» μας … για ότι αφήνουμε….  για ότι σχεδιάσουμε να υλοποιήσουμε το επόμενο διάστημα.

Όμως , είναι αναπόφευκτο στη ζωή να γυρίζεις σελίδες , είτε επαγγελματικές , είτε προσωπικές, όποτε μια αγωνία την έχουμε  για την προσαρμογή , με μια μικρή δόση δυσανασχέτησης…. για την επιστροφή στην καθημερινότητα,  τη δουλειά και τις υποχρεώσεις.

Όπως και να΄ χει λοιπόν,  με δεδομένο τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, την γειτονιά μας, την Κορινθία μας , η πένα, ο υπολογιστής η εικόνα και ο ήχος, θα έχουν και για αυτή τη σαιζόν την τιμητική τους….  ώστε να αποτυπωθούν οι σκέψεις ,οι απόψεις οι κριτικές ,για όλα όσα συμβαίνουν …. θα συμβούν ….  τα πρόσωπα,… τις καταστάσεις….  τα γεγονότα….  σε ότι αφορά το mazimagazine.gr,  έμενα ,  τους συνεργάτες μου και  εκείνα τα καινούργια που έρχονται ….. συνεπικουρούμενα από τον συνάδελφο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ηλιόπουλο,  προς το τέλος του Σεπτέμβρη.

Πάντα με Σεβασμό , Αξιοπρέπεια και Αξιοκρατία….

Καλή δύναμη σε όλους ….

Λίλυ Μουζάκη.