Από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου έγινε ενημέρωση για τα παρακάτω θέματα:

*Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στης 21 Δεκεμβρίου 2020, εξήλθε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου ο συμπολίτης μας, ρομά κάτοικος Ζευγολατιού, μετά από 16ήμερη νοσηλεία λόγω COVID-19.

Η κατάσταση της υγείας του ασθενή είναι  σταθερή .

* Σας γνωρίζουμε ότι στης 21 Δεκεμβρίου 2020, τοποθετήθηκε για τις ανάγκες της Ειδικής Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου του Νοσοκομείου μας, η κ.Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα ως επικουρική ιατρός ειδικότητας Αιματολογίας με εμπειρία στην εν λόγω Μονάδα .

Η πρόσληψη αυτή ενισχύει άμεσα την στελέχωση της  Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, ώστε να είναι απόλυτα προστατευμένοι οι ασθενείς της.

* Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου εκφράζει ολόψυχα τις ευχαριστίες της,  προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  κ.Παναγιώτη Νίκα που μετά από σχετική απόφαση του, χθες παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο μας παρουσία του  κ.Αναστάσιου Γκιολή – Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Κορινθίας και του κ.Βασιλείου Διαναντόπουλου –  Γενικού Διευθυντή Περιφέρειας  Πελοποννήσου , δύο (2) φορητοί αναλυτές αερίων αίματος και ηλεκτρολυτών , για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών του covid-19 και την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και της ενίσχυσης του Νοσοκομείου μας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου , ο κ.Π.Νίκας και ο κ.Α.Γκιολής εξακολουθητικά ενισχύουν το έργο του Νοσοκομείου μας, αναγνωρίζοντας την προσφορά του προσωπικού του και τον διαρκή αγώνα του.