o-sullogos-upallilon-tis-perifereiakis-enotitas-korinthias-vraveuse-ta-paidia-ton-upallilon-tis-p-e-video

Αιμοδοσία πραγματοποιεί και καλεί τα μέλη του  να συμμετέχουν , ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με σκοπό να στηριχτεί η Τράπεζα Αίματος,την Τετάρτη  9  Δεκεμβρίου από τις 9.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. (οδός Κροκιδά).

«Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την πιο κορυφαία πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας» αναφέρει η πρόσκληση.

Παράλληλα  συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις  οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες της χώρας  με την 24ωρη πανελλαδική απεργία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, ενώ θα υπάρξει συγκέντρωση όλων στην στην πλατεία Κλαυθμώνος στο Υπουργείο Εσωτερικών, την ίδια μέρα στις 12.00 μ.μ. Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας καλεί τα μέλη του να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα και να δώσουν μαζική συμμετοχή, στην 24ωρη απεργία την Παρασκευή και στη συγκέντρωση της Αθήνας.

«Απαντάμε στην κυβέρνηση με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, έπειτα από την τροπολογία (ντροπολογία) που κατέθεσαν εκπρόθεσμα οι αρμόδιοι Υπουργοί και αφορά την μισθοδοσία των υπαλλήλων των Περιφερειών της χώρας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγνόησε επιδεικτικά τις θέσεις μας που έχουμε εκφράσει επανειλημμένα και ψήφισε την τροπολογία, στα πλαίσια της μνημονικής πολιτικής που εφαρμόζει σε βάρος του λαού και όλων των εργαζομένων» αναφέρει το κείμενο του Συλλόγου.

Αυτό που ζητούν οι εργαζόμενοι είναι να εγγυηθούν την διασφάλιση της μισθοδοσίας τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως γινόταν  μέχρι σήμερα. «Οι εργαζόμενοι δεν θα υποχωρήσουν μπροστά στους αντεργατικούς εκβιασμούς που θέτει η κυβέρνηση» καταλήγει η ανακοίνωση.