Συνάντηση με τον  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα είχε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας  Αναστάσιος Γκιολής, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου , όπου  συζήτησαν  για την πορεία του φετινού τεχνικού προγράμματος και τον προϋπολογισμό της ΠΕ Κορινθίας για το 2020. Αναφέρθηκαν ακόμα σε ζητήματα όπως έργα ανάπλασης για τον Ισθμό και την παραλιακή ζώνη Λουτρακίου, έργα άρδευσης όπως τα φράγματα του Ασωπού και Δόξα καθώς και τη λιμνοδεξαμενή στο Ξυλόκαστρο και το αρδευτικό της Στυμφαλίας.

Μαζί τους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες – διευθυντές της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Επίσης   είχε συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Καλομοίρη Δήμητρα, και  συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Νοσοκομείο όπως την ανάγκη αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του χειρουργείου, του οφθαλμολογικού και του ουρολογικού.

Ακόμη αναφέρθηκαν  στην ενεργειακή και παθητική πυρασφάλεια του χώρου, την ενεργειακή αναβάθμιση όλου του κτιρίου του νοσοκομείου καθώς και την άμεση επισκευή των μαγειρείων του νοσοκομείου.

Αργότερα ο Περιφερειάρχης κ.Νίκας  συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  Βλάση Τσιώτο και τον πρώην δήμαρχο  Δημήτρη Σκούρα,  όπου αναφέρθηκαν σε έργα που αφορούν την περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης όπως μεταξύ άλλων ο δρόμος Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά  τονίζοντας την αναγκαιότητα  για την άμεση συντήρηση και αποκατάστασή του.