Γιώργο, ¨αποχαιρέτησες¨ ξαφνικά, -έκανες  την υπέρβαση όπως και στην τέχνη σου-, μα άφησες την ευαισθησία σου, την καλοσύνη σου, τις μυρωδιές του θεάτρου, στην κάθε φωλιά που έστησες σε τούτη τη πόλη.

Είναι μια ολόκληρη ζωή αυτή που περπάτησες ως σκηνοθέτης 25 χρόνια περίπου, στο θεατράκι της Δερβενακίων αρχικά, και αργότερα στο  υπόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου με το Θεατρικό Εργαστήρι Κορίνθου.

Κάθε νέα σου δουλειά ήταν  γεμάτη πάθος, ποιότητα, γεύση, εικόνα έρωτα. Όλα όσα ήταν για σένα η τέχνη. Ταξίδεψες αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της ,σε δρόμους όμορφους μακρινούς και την έκανες γνωστή όπου και αν πήγαινες σε Πανελλήνια Φεστιβάλ επιστρέφοντας με διακρίσεις.

Πικράθηκες ,όμως, δεν τα παράτησες ποτέ, δεν μίλησες παρά μόνο με την δημιουργία απαντούσες και με εκείνο το χαμόγελο που κρατούσε μέσα του παράπονο, αλλά δεν έσβηνε ποτέ….

Αγαπήθηκες και πολύ… έκανες φίλους, συνεργάτες, οικογένεια, ανταπόδωσες με καλοσύνη.

Το ταξίδι σου στην τέχνη σημαντικό, αλλά όπως έλεγες την Ιθάκη σου την βρήκες στο θέατρο.

Αναζητούσες πάντα την ευαισθησία την ανθρωπιά, τις αξίες…

Όλοι εμείς που βρεθήκαμε κοντά σου μέσα από την δυνατότητα που μας έδωσες από τις κουβέντες που κάναμε για την τέχνη, τη ζωή ,το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Κορινθίων κρατάμε τον σπάνιο, ανθρώπινο, ήρεμο  λόγο σου. Κρατάμε ακόμα και τον μοναδικό τρόπο που αγαπούσες το θέατρο .

Τα αποτύπωμα σου το άφησες δυνατό και ανεξίτηλο σε αυτό τον τόπο. Το Χαμόγελο και το φως σου έχει τη θέση του στη καρδιά και τα μάτια μας.

Πριν λίγες μέρες στα γενέθλια μου με ευχήθηκες έτσι

Ο χρήστης Γιωργος έστειλε 25 Απρίλιος στις 11:25 π.μ.

Χρόνια Πολλά Λίλυ! Φωτισμένα χρωματιστά χαρούμενα! Υγεία οικογένεια αξίες ελπίδες!!!!!

Μου ευχήθηκες για ότι ακριβώς πάλευες και εσύ σε όλη σου τη ζωή….

Γιώργο, το Ταξίδι που κίνησες να πας… να έχει χρώματα και Φως…. Να έχει τέχνη, δημιουργία, θέατρο….

Σε ευχαριστώ που με τίμησες με την φιλία σου τόσα χρόνια… και ακούμπησες στην πένα μου και τις κουβέντες μας, την Ψυχή σου…

Καλό Κατευόδιο….

Λίλυ Μουζάκη