brethike-i-27xroni-foititria-apo-ti-n-smurni-w_l

Καλό τέλος είχε η  εξαφάνιση της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ Μαρίας Νέστορα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 27 Αυγούστου  που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη αφού πληροφορίες  αναφέρουν ότι εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι  από μια καθαρίστρια του ξενοδοχείου  όπου έλεγε ότι κάνει διακοπές, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία και είναι καλά στην υγεία της.

Ο πατέρας της έφτασε   στο Λουτράκι μαζί με γιατρό για να την δουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εξαφάνιση της 27χρονης φαίνεται περίεργη καθώς φεύγοντας είχε πάρει μαζί της  μεγάλο χρηματικό ποσό και δεν είχε φύγει μόνη της, αλλά συντροφιά με κάποιον.

Η υπόθεση εγείρει πολλά ερωτηματικά για το λόγο αυτό , θα ξεκινήσει  έρευνα για το πως είχε στην κατοχή της τόσα χρήματα, και θα εξεταστεί αν η ίδια γνώριζε πως όλο αυτό το διάστημα την αναζητούσαν.

Η 27χρονη φοιτήτρια, μια μέρα πριν εξαφανιστεί, είχε πει στη μητέρα της πως έπρεπε να τακτοποιήσει μια δουλειά και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της και παραμελούσε την εμφάνισή της . Πίστευε πως την παρακολουθούσαν μέσω ίντερνετ και λίγο πριν εξαφανιστεί απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο.