Μετά από τη άκρως επιτυχημένη εκδήλωση  γιορτάζοντας τα 70 χρόνια από την ίδρυση  της Ένωσης Κρητών Κορίνθου «Ο Ψηλορείτης»  με θέμα ¨ Οι Ταυτότητες των Μουσουλμάνων της Κρήτης 1645-1924¨,στις  9-11-2019, και ομιλητή τον νομικό – οικονομολόγο – ιστορικό ερευνητή και  συγγραφέα, Ευθύμη Λεκάκη, παρουσία εκπρόσωπων  της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης ,φορέων και πολύ κόσμου,  και τις ευχαριστίες του  προέδρου  Στέλιου Γλυνιαδάκη,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρεθήκατε κοντά μας στην χθεσινή εκδήλωση της Ένωσης. Μια εκδήλωση που ο στόχος ήταν διπλός, αφενός την ανάδειξη αυτής της πτυχής της Ελληνικής Ιστορίας και αφετέρου την ανάδειξη του Σωματείου μας σε έναν φάρο πολιτισμού που τολμά, ερευνά και μελετά. Η στήριξή σας είναι βασικό κομμάτι για εμάς. Για μπορούμε να μάθουμε και να διδάξουμε ότι ο Σύλλογος πρέπει να είναι κομμάτι μας και όχι αίθουσα διδασκαλίας και τσικουδιάς. Για να μπορούμε να διδάσκουμε στα παιδιά, το μέλλον μας, τις έννοιες του πολιτισμού, του εθελοντισμού και της αγάπης για την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Για να μπορούμε να πούμε όλοι μια μέρα που εκείνα θα διοικούν το Σύλλογό μας, ότι κάτι κάναμε, κάτι καταφέραμε….

οι Κρήτες δεν ησυχάζουν….

Στήνουν και άλλη γιορτή…. Γιατί όπως λένε….

Έφτασε η ώρα για τη δική μας απόσταξη!

Και στέλνουν κάλεσμα παντού….
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 15/11 στις 18:00 να αποστάξουμε τη δική μας τσικουδιά!  Ζωντανή μουσική από τον Δ. Χριστοδούλου και τον Αλ. Μασσαρο, παραδοσιακά εδέσματα και χορός!
Σας περιμένουμε να ζήσουμε τη διαδικασία της απόσταξης στο Σπίτι μας! Αχιλλέως 8, Κόρινθος στην αίθουσα του Συλλόγου μας. Δεκτός κάθε μεζές της αρεσκείας σας!