Annivas1

 

Καθημερινό είναι το στοίχημα που θέτει ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει ο δήμαρχος Βέλου Βόχας  Αννίβας Παπακυριάκος  τα προβλήματα που αφορούν στην βελτίωση της ποιότητας στην καθημερινότητα των πολιτών του δήμου του ,όπως τα απορρίμματα  ο ηλεκτροφωτισμός η ύδρευση , και η οδοποιία.

Μιλώντας στο mazimagazine.gr, αναφέρθηκε σε αυτά καθώς και στις κινήσεις που έχουν γίνει αλλά  και σε εκείνες που γίνονται ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων σημείωσε πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος  και  έγιναν λάθος χειρισμοί σε αυτοδιοικητικό και πολιτικό επίπεδο. Πιστεύει το θέμα να προχωρήσει  πλέον γρήγορα γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη,  ενώ ίδιος ζητά  έναν σταθμό μεταφόρτωσης στην περιοχή του ,με σκοπό να μειώσει το κόστος για τους συμπολίτες του.

αννιβας4Παράλληλα  περιμένει να έχει τύχη η πρόταση του στο υπουργείο μεταφορών και δικτύων όπου  μέσα από το ΕΣΠΑ  να υλοποιήσει την διαλογή στη πηγή και την δημιουργία πράσινων σημείων στον δήμο, σχεδιασμός για τον οποίο  έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί .

Εγκληματικότητα «είναι τεράστιο θέμα» αναφέρει  χαρακτηριστικά και τον  απασχολεί  σημαντικά .Για τον λόγο αυτό έχει συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας ώστε να υπάρξει αυξημένη αστυνόμευση για  να αισθάνονται ασφαλείς οι συμπολίτες του αλλά και να υπάρξει άμεση παρέμβαση εάν χρειαστεί.

Αναφέρεται στις προτάσεις  που έχει καταθέσει για έργα σημαντικά στον δήμο  και περιμένει γρήγορη  ένταξη έργων  ώστε να ξεκινήσει η ανάπτυξη στην περιοχή , όπως του έχουν υποσχεθεί  ο γενικός γραμματέας υποδομών Γ. Δεδες, ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Καλλιρης.

[tg_youtube width=»» height=»» video_id=»XJBhaTyibiQ»]

Πιστεύει πως η κριτική στον ίδιο από τον ίδιο  τα έργα και τις ημέρες του, τον  βοηθά σημαντικά στη καλύτερη στόχευση και υλοποίηση του έργου  ,ενώ δηλώνει  αυστηρός με τον εαυτό του .

Επισημαίνει πως ο δήμος  είναι σε καλή «ρότα» και πως δεν βαδίζει καθόλου στη τύχη ,γιατί πάντα τα προβλήματα είναι ιεραρχημένα.

Για τις κοινωνικές  δομές του δήμου ανέφερε πως είναι ανάγκη να σταθούν κοντά στον πολίτη και αυτό προσπαθούν  κάθε μέρα με κάθε δυνατότητα που τους δίνεται.

Όσο για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο δήμο  για τις οποίες του έχει ασκηθεί έντονη κριτική, αναφέρει πως  αυτές γίνονται με περισσότερη αγάπη και προσφορά  από όλους όσους βοηθούν και πολύ λιγότερα χρήματα.

Τέλος αναφέρεται στους στόχους που έχει θέσει για το 2017 μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου με στόχο πάντα την ανάπτυξη.

[tg_youtube width=»» height=»» video_id=»_6vyjAV90mg»]