KorinthiaPoseidonia

Φριχτό θάνατο βρήκε ένα ακόμη ζώο στην Ποσειδωνία της Κορίνθου το πρωί της 19ης Ιανουαρίου. Ο Ρεξ, που δεν ήταν αδέσποτος, και είχε υιοθετηθεί από τον Αντώνη Χατζή σύμφωνα με πληροφορίες από το zoosos.gr εντοπίστηκε φριχτά δολοφονημένος με μαχαίρι μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο δράστης είχε κόψει και το πέος του ζώου, το οποίο πέταξε λίγα μέτρα μακριά από το πτώμα!
Πρόκειται για ένα ακόμη έγκλημα που συνέβη τρεις μέρες μετά την εξόντωση πέντε αδέσποτων σκυλιών με φόλες σε κεντρικό πεζόδρομο της Κορίνθου. Ο πρόεδρος του συλλόγου «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» Βασίλης Μεϊδάνης, επισημαίνει ότι οι φρικαλεότητες στον Δήμο Κορίνθου συνεχίζονται ακατάπαυστα.
Μέσα σε μια λίμνη αίματος και με ξεριζωμένα τα γεννητικά του όργανα πεταμένο στη βραχώδη ακτή βρήκε νεκρό ο ιδιοκτήτης τον άτυχο Ρεξ. Το ζώο φαινόταν και ξυλοκοπημένο.

KorinthosPoseidoniaPeosSkylou2 0

Ο Ρεξ ήταν ένα άκακο φιλικό πλάσμα και κανείς και γι’ αυτό το έγκλημα δεν άκουσε το παραμικρό, κανείς δεν είδε κάτι ύποπτο.

Ψυχικά διαταραγμένος, σαδιστής και επικίνδυνος και για τα ζώα και για τους ανθρώπους είναι ο υπάνθρωπος που δολοφόνησε το άκακο σκυλάκι.
Αν και ελέγχθηκε προσεκτικά ο χώρος, στον οποίο εντοπίστηκε το πτώμα του Ρεξ, τίποτα δεν βρέθηκε, που θα μπορούσε να οδηγήσει στον δράστη. Το κτήνος δυστυχώς κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα μας.