panousis1-2-thumb-largeΣτην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναμένεται να μεταβεί και να καταθέσει σήμερα για τις δηλώσεις του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης , σύμφωνα με τις οποίες ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διατηρούν δεσμούς με άτομα προερχόμενα από το χώρο της τρομοκρατίας, οι οποίοι φέρονται όπως αναφέρει κ. Πανούσης να έχουν προχωρήσει και σε απειλές κατά της ζωής του.
Τα ονόματα των προσώπων που «φωτογραφίζει» ο κ. Πανούσης παραμένουν άγνωστα ,ενώ διευκρίνισε μετά τις καταγγελίες του, πως δεν πρόκειται για υπουργούς ή βουλευτές, αλλά για ενεργά μέλη της Κουμουνδούρου.
Το Μέγαρο Μαξίμου ιδιαίτερα ενοχλημένο από τον αναπληρωτή υπουργό ,με δυο ανακοινώσεις τον καλεί να καταθέσει τα στοιχεία που διαθέτει στον εισαγγελέα . «Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη»σημειώνει..
Τι είπε ο Πανούσης που μετέτρεψαν σε εμπόλεμη ζώνη το πολιτικό σκηνικό

«Το γεγονός ότι δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλεφώνημα από κυβερνητικό στέλεχος και συνεπώς ότι η κυβέρνηση σιώπησε έως τώρα από τις καταγγελίες ότι απειλείται η ζωή μου, αυτό πρέπει να προβληματίζει» ανέφερε ο κ. Πανούσης, επιμένοντας στις καταγγελίες που έκανε με συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, για απειλές κατά της ζωής του από ενεργά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «που έχουν σχέση με τρομοκράτες».

Ωστόσο διευκρίνισε ότι «μέλη της κυβέρνησης ήταν ενήμερα για τις καταγγελίες του, και σημείωσε ότι «ορισμένες από τις απειλές εναντίον του έγιναν εγγράφως και επωνύμως και έχουν παραδοθεί στον διοικητή της ΕΥΠ Ι. Ρουμπάτη, ο οποίος και αυτός είναι ενήμερος της όλης υπόθεσης».
Επίσης επισήμανε ότι «δεν υπάρχουν απειλές από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσχώρησαν στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη».
Ανέφερε δε πως πριν μια εβδομάδα δέχτηκε την τελευταία απειλή κατά της ζωής του.