a676

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου παραμένει ο  Βασίλης Γεώργαρης ύστερα από την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της 18ης Μαρτίου.

Α’ αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Βασίλης Ταγαράς και β’ αντιπρόεδρος ο Ιάκωβος Μπεζιργιάννης, ενώ γραμματέας εκλέχτηκε ο Απόστολος Καϊλάνης. Στις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. ο Γιάννης Βλάσης (ταμίας), η Ελένη Αργυροπούλου (υπεύθυνη επικοινωνίας), ο Σπύρος Μπανιάς (υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων), ο Δημήτρης Ναλμπάντης (υπεύθυνος Οργάνωσης & Διοίκησης) και η Αναστασία Φόρτη (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων επίσης).

Το νέο Δ.Σ., στην πρώτη του συνεδρίαση δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει το έργο της προηγούμενης Διοίκησης ,ακολουθώντας τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές, με τη συνέχιση των εκδηλώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην αγορά της Κορίνθου, τη διαρκή επαφή με τους τοπικούς φορείς ,αλλά και την υλοποίηση περισσότερων επιμορφωτικών προγραμμάτων στον κλάδο του εμπορίου. Επιπλέον, θα συνεχίσει να μάχεται και να είναι στο πλευρό των εμπόρων της πόλης σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που πλέον βιώνουμε όλοι μας ,με νέες κινητοποιήσεις κατά της υπερφορολόγησης, με άμεση υλοποίηση όλων των δράσεων που έχει υποσχεθεί , με κυριότερη τη δημιουργία του ανοιχτού εμπορικού κέντρου στο κέντρο της Κορίνθου αλλά και την τουριστική προβολή του τόπου μας.

Τέλος το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά όλα τα μέλη του, που στήριξαν το Σύλλογο με την πρωτοφανή συμμετοχή τους στις εκλογές, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη βαρύτητα στο έργο και τον αγώνα που όλοι μαζί πρόκειται να κάνουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το μήνυμα του προέδρου Β. Γεώργαρη 

«Η φετινή αθρόα συμμετοχή των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου στην εκλογική διαδικασία, που όμοιά της δεν έχει σημειωθεί την τελευταία εικοσαετία ,ήταν ο πραγματικός και μοναδικός νικητής.

Το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και εγώ προσωπικά , θα συνεχίσουμε τον αγώνα και τις προσπάθειες για να τεθεί πλέον ένα όριο στα συνεχόμενα λουκέτα των εμπορικών επιχειρήσεων , ανταποκρινόμενοι στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στις απαιτήσεις όλων των συναδέλφων μας.

Για ακόμη μια φορά ευχαριστώ έναν προς έναν όλους τους εμπόρους για την στήριξή που μου έδωσαν με την ψήφο τους, επανεκλέγοντάς με στο Δ.Σ και στην συνέχεια και πάλι στη θέση του Προέδρου με την ψήφο των υπολοίπων νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ.

Τέλος , θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους τους συναδέλφους ότι κύρια πολιτική του Συλλόγου είναι η δράση μέσα από την συλλογικότητα και την ομαδικότητα. Εξάλλου ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε, είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας σε μία και να αγωνιστούμε από κοινού».