Η εκπροσώπηση της Κορινθίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μετά από την καταμέτρηση των ψήφων θα γίνεται  για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, από τους  Χρίστο Δήμα,  Νίκο Ταγαρά  και  τη Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάνη  που εκλέγεται για πρώτη φορά  -από την πρώτη κιόλας  προσπάθεια της – από τη ΝΔ ,και από τον ΣΥΡΙΖΑ ,ο Γιώργος Ψυχογιός. Όλοι τους μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης ευχαρίστησαν τους Κορίνθιους πολίτες.

Χρίστος Δήμας

«Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για το μέγεθος της εμπιστοσύνης. Ξεκινά μια νέα μέρα για τη χώρα και την Κορινθία».

 

 

Νίκος Ταγαράς

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.
Γνωρίζω ότι πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις, για να δώσουμε ανάσα και προοπτική στην κοινωνία.
Αυτό το στοίχημα πρέπει να το κερδίσουμε για την Κορινθία μας και την πατρίδα μας.
Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για την επόμενη μέρα».

Με εκτίμηση
Νίκος Ταγαράς
Βουλευτής Κορινθίας

Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη

«Η κοινωνία της εργασία και της δημιουργίας τα κατάφερε!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς»!

 

 

 

Γιώργος Ψυχογιός

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους και όλες για την στήριξη στο πρόσωπο μου, αλλά και για το ισχυρό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία. Η μάχη για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία θα συνεχιστεί εντός κι εκτός Βουλής με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες των πολλών, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε, τα μέλη του κόμματος στο Νομό, αλλά και τους ανθρώπους που συνέβαλαν ανιδιοτελώς σε αυτή την μεγάλη και δύσκολη πορεία»!