Με παραμύθι  «Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη»;

Με διήγημα  «Μυρωδιά από σανίδι»

Ένα ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού , των μυστικών , των ανατροπών ,της υπεροχής πλοκής ενός διηγήματος θα είναι αυτό που θα ζήσουν το προσεχές Σάββατο όσοι βρεθούν στο βιβλιοπωλείο «Κουκίδα» στην Κόρινθο.

Ο λόγος για το νέο Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη, «Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη»;

Και το νέο πόνημα του ηθοποιού-συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, με τίτλο  «Μυρωδιά από σανίδι»

 

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Κουκίδα, σας προσκαλούν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 12:00 το μεσημέρι στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Απ. Παύλου 64, 27410 72589) σε μια διαδραστική παραμυθοαφήγηση βασισμένη στο νέο Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη , Τι τρέχει με τον Αϊ Βασίλη;

H συγγραφέας, µαζί µε τον δαιμόνιο ρεπόρτερ Φάνη τον Μπούφο, σας προσκαλούν σε μία περιπέτεια στον παγωμένο Βόρειο Πόλο!
Ελάτε να γίνουμε βοηθοί του Αϊ-Βασίλη και να εξερευνήσουμε τη σημασία της πίστης, την αξία της προσφοράς και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων!

Λίγες ώρες αργότερα στις 19:00, έρχεται ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας θέλοντας να δημιουργήσει  μια μεγάλη συνάντηση ,  γιατί η «Μυρωδιά από σανίδι» το νέο  βιβλίο του που κυκλοφόρησε , κρύβει  μυστικά, δυνατή, καθηλωτική πλοκή και μοναδικές  εικόνες.
Ο συγγραφέας θα συστήσει σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, θα υπογράψει αντίτυπα και θα μοιραστεί σκέψεις για το βιβλίο.

Είναι μια ευκαιρία για να δώσουμε στο Σάββατο της 24ης  Νοεμβρίου κάτι από τη μαγεία των  Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών αλλά και  τον ατμοσφαιρικό και συναρπαστικό κόσμο του θεάτρου.

Είναι απτός ο «άλλος» τρόπος που λειτουργεί η «Κουκίδα» χρόνια τώρα…. με αγάπη στη μάθηση και σεβασμό στον κόσμο της….

Ως ανήσυχο Βιβλιοπωλείο που είναι.