Και αφού τέλειωσε όλο το τελετουργικό που συνηθίζεται όταν αλλάζει μετά από εκλογές η διοίκηση σε δήμους και περιφέρειες ,τελείωσαν οι ευχαριστίες ένθεν  κακείθεν, οι κινήσεις στην τοπική και περιφερειακή  πολιτική σκακιέρα,  οι συμφωνίες , οι συνεργασίες, το δούναι και λαβείν…. ο ορισμός αντιδημάρχων ,γραμματέων ,διευθυντών ,διευθυντριών κ.α…. , ας στρωθούν στη δουλεία οι έχοντες πλέον οφίτσια και καρέκλες , μήπως και πάρει ανάσες αυτός ο τόπος.

Ας υλοποιήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, γιατί η κατάσταση στους δήμους της Κορινθίας και την περιφέρεια Πελοποννήσου, δεν είναι καθόλου καλή.

Καλύτερα θα ήταν να μην μιλούν πολύ , αντίθετα να εργαστούν  σκληρά,  με θέρμη , και σοβαρότητα. Να εργαστούν σεμνά και ταπεινά ,χωρίς κομπασμούς, και έπαρση.

Τα προβλήματα ,να είναι εκείνα  ,που  θα ενώσουν και θα αναδείξουν κοινούς στόχους για προοπτική και ανάπτυξη.

Είπαμε τα θέματα είναι πολλά και ανοιχτά, φωνάζουν χρόνια τώρα … και κοντά στα παλιά …. έρχονται και πιέζουν  εκείνα που προκύπτουν ξαφνικά,  και  απαιτούν άμεσα  δυνατές λύσεις με πολύ θάρρος.

Οι νέοι λοιπόν αυτοδιοικητικοί, ας επιδείξουν  ζήλο, ταπεινότητα, σεβασμό προς τους πολίτες  και οι απερχόμενοι – σε δεύτερο ρόλο πλέον-, να χωνέψουν πως πρέπει να συνεργαστούν και όχι να δημιουργούν θέματα , αντίθετα να βοηθήσουν σημαντικά.

Δυστυχώς αγαπητοί, κανένα αποτέλεσμα δεν έρχεται χωρίς σχεδιασμό, αδιάκοπη επιμονή και υπομονή.

Κανένας  σας δεν θα «χαίρει» της εκτίμησης  των πολιτών, αν πρώτα δεν τους σεβαστείτε  και δεν τους τιμήσετε εσείς.

Κινηθείτε,μακριά, από τα μίζερα, τα κακότροπα, τους εντεταλμένους που  δημιουργούν τάχα….. ζητήματα  και θέματα, για να γίνεται απλά, φασαρία και ντόρος…..

Όσο πιο λίγο θα μιλάτε στη θητεία σας,  τόσα περισσότερα ουσιαστικά θα φτιάξετε.

Στο χέρι σας είναι τα έργα και οι ημέρες σας να τύχουν καλής υστεροφημίας.

Καλή  Δύναμη λοιπόν…..

ΛΜ