ImageHandler.ashx77Την σκληρή και άνιση μεταχείριση προς τους χαμηλόμισθους καταναλωτές –μισθωτούς οφειλέτες της ΔΕΗ καταγγέλλει ο ΙΝΚΑ Κορινθίας με ανακοίνωση του ζητώντας την παρέμβαση της κυβέρνησης ,κόμματων βουλευτών, δήμων και δημάρχων, στο μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.
Η ανακοίνωση:

«Από δεκάδες πενόμενους καταναλωτές-μισθωτούς των 500€, αλλά και άνεργους, έγινε διακοπή του ρεύματος για λογαριασμούς όχι μόνο των 5-6 χιλιάδων, αλλά και πολύ χαμηλότερα ποσά, ενώ ζητούνται εξωπραγματικά για την σημερινή οικονομική-κοινωνική κατάσταση ποσά για την επανασύνδεση.
Είναι απαράδεκτο σήμερα να γίνεται από την μια μεριά απαλλαγή χρυσοκανθάρων από δάνεια εκατομμυρίων ευρώ και από την άλλη να τίθεται σε κίνδυνο ζωές αναπήρων και να ταλαιπωρούνται μικρά παιδιά και γέροι.
Το ΙΝΚΑ Κορινθίας ζήτησε από την ΔΕΗ να υπάρξει διακοπή αυτού του πογκρόμ και να κληθούν οι οφειλέτες για διακανονισμό μέσα στα πλαίσια που προκύπτουν από τα εισοδήματα τους.
Ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση, τα κόμματα , τους βουλευτές και τους Δήμους να παρέμβουν στο μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥ, ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ».