4bfa3653-1612-4e77-a36d-e4358795e3c6

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης  την Παρασκευή 4-12 ,βρέθηκε στην Κορινθία όπου επιθεώρησε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νομό.

Η αρχή έγινε από την περιοχή της Νεμέας, όπου εκεί ο κ. Τατύλης είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Κώστα Καλαντζή, με τον οποίο κουβέντιασε αρκετά ζητήματα που έχον να κάνουν με τον δήμο και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εκεί άλλωστε, κατασκευάζεται και το ιδιαίτερα σημαντικό για την κεντρική Κορινθία έργο, το φράγμα του Ασωπού.

Στη συνέχεια, ο κ. Τατούλης επιθεώρησε τις εργασίες στον δρόμο Κούτσι – Νεμέα, για να φθάσει στην παραλία Βραχατίου και να δει τι γίνεται με το εκεί αλιευτικό καταφύγιο. Όπως παρατήρησε, τα έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και η ολοκλήρωσή τους θα γίνει μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Αν και υπάρχουν προβλήματα, όσων αφορά τις απαλλοτριώσεις στο δρόμο Κούτσι – Νεμέα, ο Δήμος Νεμέας συμφώνησε να εντατικοποιήσει τις εργασίες με στόχο την ολοκλήρωση του έργου.

Σε ότι αφορά τέλος το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρουσία και του Δημάρχου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου, καθώς και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κώστα Ρωμανού συζήτησαν για τη πρόοδο του έργου, το οποίο επίσης συμφώνησαν πως προχωρά με γοργούς ρυθμούς.