«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»  2017»

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την προστασία της δημόσιας υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος, συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην υλοποίηση της δράσης Lets do it GREECE” «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» για το έτος 2017, το οποίο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Προγραμματίζεται  ο  καθαρισμός και εξωραϊσμός του Δημοτικού Πάρκου Δ.Μάτση (Δεξαμενής) στην Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου – Περαχώρας και του Δημοτικού Αλσυλλίου «Λιάντρο» (θέση Πευκάκια) στην Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων .

 Οι παραπάνω δράσεις είναι ενδεικτικές καθώς αντίστοιχες ενέργειες θα πραγματοποιηθούν και στα σχολεία του Δήμου , όπως επίσης σε αλλά σημεία με τη συμμετοχή του Προσωπικού του Δήμου, εθελοντριών, εθελοντών και κατοίκων, με τη χρήση του τεχνικού εξοπλισμού που θα παρασχεθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Οι αντιδήμαρχοι  Πέρρας Σωτήριος και Σακελλαρίου Αναστάσιος Καθαριότητας & Πρασίνου Κοινωνικής Πολιτικής καλούν τους πολίτες  να παρευρεθούν  σε συνάντηση συνεργασίας και προγραμματισμού στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου (Εθν. Αντίστασης & Ιάσονος 1), την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00 με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των ανωτέρω δράσεων. Καλούν και τις  εθελοντικές ομάδες, σύλλογους  πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς, περιβαλλοντικούς, καταδυτικούς, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, τουριστικοί φορείς, σχολεία, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και όλοι οι μεμονωμένοι πολίτες.

Τέλος παρακαλούν για τη συμμετοχή όλων  στην υλοποίηση της εν λόγω δράσης εκ μέρους του Δήμου και καταλήγουν»Όντας σίγουροι για την ανταπόκρισή , σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, προκειμένου να συνδιοργανώσουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις παραπάνω δράσεις».