Στην παραχώρηση τριών οχημάτων προχώρησε  η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και η  TΟΥΟΤΑ Ελλάς μέσω της αντιπροσωπείας ΤΟΥΟΤΑ Κορινθίας Πανούσης ΑΕ -από ένα όχημα -στους Δήμους Κορινθίων, Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων και Νεμέας τα οποία θα συνδράμουν στις  κοινωνικές υπηρεσίες των  δήμων  και ειδικότερα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για τις επόμενες 30 ημέρες.

Οι δήμαρχοι με τη σειρά τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους.

Παραλαβή οχήματος για τις ανάγκες της κοινωνικής υπηρεσίας

Παρελήφθη λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι από τον Δήμαρχο Κορινθίων το όχημα που θα συνδράμει την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και ειδικότερα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για τις επόμενες 30 ημέρες.

Το όχημα παραχώρησε η αντιπροσωπεία ΤΟΥΤΟΤΑ ΠΑΝΟΥΣΗΣ στην Κόρινθο.

Ο Δήμαρχος κατά την παραλαβή του οχήματος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ.Πανούση για αυτήν του την προσφορά και στήριξη. «Είναι σημαντικό και αξίζει ιδιαίτερης μνείας, τις δύσκολες αυτές ημέρες που περνούμε να υπάρχουν επιχειρηματίες που βοηθούν το έργο των δήμων και των κοινωνικών υπηρεσιών. Το όχημα που μας διατίθεται από σήμερα και για 30 ημέρες θα βοηθήσει σημαντικά ώστε να ανταποκριθούμε στο διευρυμένο πλέον λόγω της πανδημίας έργο που έχουμε αναλάβει έναντι των συμπολιτών μας που πάσχουν.»

 

«Συμμαχία Ευθύνης» της ΚΕΔΕ και της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Αποδεχόμενος την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, ύστερα από πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης παρέλαβε σήμερα ένα αυτοκίνητο, δωρεά της εταιρείας για την ενίσχυση της προσπάθειας για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, COVID-19.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης αναφερόμενος στην κίνηση αυτή σχολίασε: «Ευχαριστούμε θερμά την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, καθώς επίσης, την Κ.Ε.Δ.Ε. και τους αγαπητούς συναδέλφους, τον Πρόεδρο, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Αντιπρόεδρο κ. Κυριζόγλου Λάζαρο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Καφαντάρη καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα πως βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» και στηρίζουν με κάθε πρόσφορο μέσο, το δύσκολο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων της χώρας. Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες και ειδικά σε εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Το αυτοκίνητο αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Κοινωνικής Δομής που δημιουργήθηκε στον Δήμο μας για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχουμε σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνουν στο σπίτι τους».

Το αυτοκίνητο παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου και η Πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ «Μέριμνα» κ. Σωτηρία Κορδαλή, ενώ την παράδοση εκ μέρους της εταιρείας ΠΑΝΟΥΣΗΣ Α.Ε., έκανε ο κ. Πανούσης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

 

Ευχαριστίες προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και την TΟΥΟΤΑ Ελλάς και την αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ Κορινθίας Πανούσης ΑΕ

Ο δήμαρχος Νεμέας Κων/νος Φρούζιος ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας , την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς και την αντιπροσωπεία ΤΟΥΟΤΑ Κορινθίας Πανούσης ΑΕ για την παροχή ενός οχήματος στο Δήμο Νεμέας το οποίο θα εξυπηρετεί τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύει η χώρα.

Το όχημα αυτό τίθεται στη διάθεση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για την καλύτερη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου Νεμέας που στόχο έχουν τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση ανήμπορων, ηλικιωμένων, αναξιοπαθούντων και συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Εδώ θα ήθελα να τονίσω την πολύτιμη προσφορά αυτής της κοινωνικής δομής και το σημαντικό έργο που επιτελεί στην κοινωνία μας.»